In 8 weken je rijbewijs Halen? Bij ons kan het!

 

Lekker snel je rijbewijs halen. Wie wil dat nu niet! In deze periode les je meerdere keren per week en zorg je ervoor dat je het theorie examen met een voldoende resultaat hebt afgelegd of deze op korte termijn hebt gepland. 

We leren je alles stap voor stap op een rustige en ontspannen wijze. Alle vorderingen worden bijgehouden in ons online systeem waar jij altijd inzage in hebt d.m.v. de rijbewijsapp. Tijdens de rijlessen leer je hoe je veilig, zelfstandig gedraagt in het verkeer. Je leert het autorijden in stappen. Je gaat steeds een stap verder, als je de vorige stap voldoende beheerst.

Als de handelingen op een goed niveau zijn en je bent geslaagd voor het theorie-examen, kun je een tussentijdsetoets doen (TTT). In deze toets krijg je nog verbeterpunten aangegeven door de examinator van het CBR en kunt je bovendien vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen op het 1e praktijkexamen. 

Het praktijkexamen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Ogentest
  • Voertuigcontrole
  • Rijden op aanwijzingen van examinator.
  • Zelfstandig route rijden d.m.v. navigatie.
  • Bijzondere manoeuvres.

* als je een tussentijdsetoets hebt gereden en vrijstelling hebt verdiend vervalt dit onderdeel bij het eerste praktijkexamen 

Vanwege het coronavirus is meerijden bij examens en toetsen helaas niet toegestaan en het dragen van een mondkapje is verplicht. 

 Klik hier voor het plannen van een try-out.

 

Kaart
Opbellen
Info